BOUW ZELF EEN HUIS
Graaf Adolfstraat 28
3583 VV Utrecht
030 227 00 55
info@bouwzelfeenhuis.nl

Mogelijkheden

Woonhuis

Het systeem van bouwzelfeenhuis is geschikt voor iedere vormgeving of bouwstijl. Het casco kan zowel buiten als binnen met ieder materiaal worden afgewerkt zoals hout, baksteen, natuursteen, stucwerk, zink etc.  In het ontwerp kunnen wij het eps bouwsysteem voorbereiden op de afwerking die u wilt. Voor zelfbouw zijn met name houten afwerkingen ideaal. Hout is er in vele soorten en uitvoeringen, is duurzaam en eenvoudig aan te brengen.

Vakantiehuis

Behalve voor woonhuizen is bouwzelfeenhuis ook zeer geschikt voor het bouwen van een vakantiehuis. Door de snelheid van het bouwsysteem kunt u in een vakantieperiode uw eigen vakantiehuis bouwen! Wij zorgen dat alle materialen op de gewenste plek geleverd worden.

Dakopbouw

Bouwzelfeenhuis heeft al meerdere dakopbouwen gerealiseerd. Het lage gewicht is een belangrijk voordeel bij het bouwen op met name oudere panden. Ook de snelheid van bouwen is natuurlijk prettig. U kunt snel gebruik maken van de extra ruimte en bent snel uit de troep.

Drijvende woning of woonboot

Het ligt voor de hand, een drijvende woning van EPS. Het materiaal is licht, heeft een hoog drijfvermogen, neemt geen water op en verrot niet. In canada is een compleet drijvend dorp gebouwd op eps elementen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.