BOUW ZELF EEN HUIS
Graaf Adolfstraat 28
3583 VV Utrecht
030 227 00 55
info@bouwzelfeenhuis.nl

 

Bouwzelfeenhuis is een jong,  innovatief bedrijf, gestart in 2011.

Bouwzelfeenhuis biedt de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen. Dat doen wij door een huis geheel op maat aan te bieden. Met een uniek lichtgewicht bouwsysteem kan op relatief eenvoudige wijze en met eigen handen een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam huis gebouwd worden.

Bouwzelfeenhuis is een initiatief van Aart Scholtus en Wim Berg. Beide hebben een passie voor bouwen in de breedste zin van het woord. Zowel in het ontwerp, de techniek als de uitvoering. Wij zijn een klein bedrijf met persoonlijke aandacht en service voor onze klanten.

Aart Scholtus heeft een achtergrond in de civiele techniek en heeft vandaar uit ook het EPS bouwsysteem ontwikkeld. Zijn bedrijf ASCONontwerp is een ontwerpbureau voor architectuur en constructie.

Wim Berg heeft als ontwerper ervaring opgedaan op diverse architectenbureau’s en werkt sinds 2003 onder zijn eigen naam Wim Berg ruimtelijke vormgeving aan opdrachten op het gebied van architectuur en interieur.

Onze missie is om mensen te laten zien dat het mogelijk is om op een goede, duurzame en vooral betaalbare manier een eigen huis te bouwen. Naast het leveren van het bouwsysteem ondersteunt bouwzelfeenhuis waar nodig in alle facetten van het bouwproces zoals ontwerp, vergunningaanvraag, bouwvoorbereiding, uitvoering en bouwbegeleiding.

 

Bouwzelfeenhuis biedt mensen de mogelijkheid een duurzaam en betaalbaar huis te bouwen

 

Bouwzelfeenhuis is er voor ondernemende mensen die handig zijn en graag hun eigen huis willen bouwen.

 

Bouwzelfeenhuis bespaart energie en het milieu

 

Bouwzelfeenhuis combineert creatief en technisch inzicht met praktische oplossingen

 

Bouwzelfeenhuis werkt met de computer en de schroefmachine

 

Bouwzelfeenhuis denkt, ontwerpt, tekent, berekent en bouwt met u mee!