sterk in maatwerk

Systeem Classic


Systeem Classic is ons beproefde EPS bouwsysteem dat gekenmerkt wordt door een hoge isolatiewaarde en een volledige vrijheid in maatvoering. Nagenoeg ieder ontwerp kan met dit systeem worden gerealiseerd. Grote overspanningen, afwijkende vormen, maar ook bijvoorbeeld meerdere verdiepingen zijn mogelijk. Bij ieder ontwerp wordt vooraf bekeken hoe de woning constructief het beste kan worden uitgevoerd. Waar nodig wordt gebruik gemaakt van een aanvullende staal- of houtconstructie die aansluit op het bouwsysteem. Alle onderdelen worden vooraf geproduceerd en in het werk geplaatst en gemonteerd.

handen uit de mouwen

Samen bouwen

Systeem classic bouwen we samen met u. De bouwtijd voor het casco  bouwsysteem bedraagt gemiddeld ca 3 weken. Gedurende de bouwtijd zijn wij full-time aanwezig. Wij bouwen mee en houden de constructie in de gaten. Hierdoor bent u verzekerd van een voorspoedig en veilig bouwtraject. De aanleg van de fundering kunnen we naar wens ook verzorgen, al dan niet samen met u.

alle vrijheid

De voordelen

Systeem classic is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een bouwsysteem waarbij de vrijheid in het ontwerp voorop staat.
Systeem classic heeft een gemiddelde RC waarde van 7 voor muren en dak. Deze waarde kan naar wens eenvoudig worden opgehoogd.​​​​​​​
Systeem Classic wordt vooraf geproduceerd waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort.