Praktische innovatie

Over bouwzelfeenhuis

Bouwzelfeenhuis is een innovatief bouwbedrijf, gestart in 2011. Het is een harmonieuze samenwerking tussen Aart Scholtus en Wim Berg. Beiden hebben een passie voor bouwen in de breedste zin van het woord. Zowel voor het ontwerp, de techniek als de uitvoering. 


Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding eigenhandig een huis te bouwen. Dat doen wij door een huis geheel op maat aan te bieden. Met ons unieke lichtgewicht bouwsysteem kan op relatief eenvoudige wijze een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam huis gebouwd worden.​​​​​​​Bouwzelfeenhuis is een kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht en service voor onze klanten en ondersteunt in alle facetten van het bouwproces zoals ontwerp, vergunningaanvraag, bouwvoorbereiding, uitvoering en bouwbegeleiding. Onze missie is om mensen te laten zien dat het mogelijk is om op een goede, duurzame en betaalbare manier een eigen huis te bouwen.

bouwzelfeenhuis:

 • Persoonlijk

  kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht

  .

 • Deskundig

  zelf je huis bouwen, onder deskundige begeleiding

  .

 • Duurzaam

  innovatief bouwconcept met hoge isolatiewaarde

  .


. ← Aart Scholtus  .

Aart Scholtus heeft een achtergrond in de civiele techniek en heeft vandaar uit ook het EPS-bouwsysteem ontwikkeld. Zijn bedrijf ASCONontwerp is een ontwerpbureau voor architectuur en constructie.. Wim Berg → .

Wim Berg heeft als ontwerper ervaring opgedaan op diverse architectenbureaus en werkt sinds 2003 onder zijn eigen naam Wim Berg ruimtelijke vormgeving aan opdrachten op het gebied van architectuur en interieur.