Woning in Zeist

Uitbreiding met hergebruik

In Zeist heeft bouwzelfeenhuis het casco geplaatst voor een ruime uitbreidingvan ca. 50 m2. In de stijl van de bestaande woning is gekozen voor een uitbreiding met een traditionele mansardekap. De opdrachtgevers doen de afbouw geheel in eigen beheer waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van hergebruikte bouwmaterialen.   


Besparen met zelfbouw

Bouwzelfeenhuis is een uniek EPS-bouwsysteem waarmee u uw eigen duurzame huis kunt bouwen. Wilt u zelf bouwen, met vrienden of het liever laten bouwen? Alles is mogelijk met het bouwvriendelijkste huis van Nederland

 

de voordelen van bouwzelfeenhuis

Samen aan het werk

De afbouw van deze woning wordt geheel in eigen beheer gedaan. Met hulp van vrienden en familie worden grote klussen klein gemaakt. Bouwzelfeenhuis adviseert waar nodig bij alle voorkomende werkzaamheden zoals gevel-en dakafwerkingen, binnenafwerkingen en aanleg van installaties.

Aan de slag!

Het bouwproces

ciculair bouwen

Door hergebruikte materialen toe te passen wordt zowel het milieu als de portemonnee gespaard. Een partij gebruikte dakpannen met glazuurlaag is na een schoonmaakbeurt weer als nieuw.